ASLTURK

EVREN 28 ---- A.S.L TURK

AnasayfaSSSAramaÜye ListesiKullanıcı GruplarıKayıt OlGiriş yap

Paylaş | 

Kırılan ayağına yüreğini takan adam

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Admin
Admin

MesajKonu: Kırılan ayağına yüreğini takan adam   Paz Ekim 26, 2008 7:41 am

Bursaspor maçının 93. dakikasında attığı golden sonra pası aldığı vatandaşı Carlos’a sarılıp ağlayarak, Şükrü Saraçoğlu ve televizyon başındaki taraftarları da gözyaşlarına boğan Deivid De Sozua hayatının en mutlu, en heyecanlı ve en duygusal anlarını yaşadı dün gece…

Üç buçuk ay önce ayağını kıran ve hemen akabinde annesini kaybeden Deivid küllerinden doğarken, yaşattığı mutluluklarla çektiği sıkıntılar geldi akıllara.

Alex'in isteği ile 2006 yılında Siporting Lizbon'dan transfer edilen ilk sezon ortaya koyduğu oyunla adeta saç baş yoldurtan, fakat Zico'nun kendisinde ısrar etmesi ile müthiş bir çıkış yapan Deivid’e ‘sıkıntıların adamı’ dense yeridir.

AYAĞINA TOP GELDİKÇE ISLIKLANIYORUDU

Dün gece attığı golle Şükrü Saraçoğlu’nda kendisi ile birlikte takım arkadaşları ve taraftara duygu patlaması yaşattıran De Souz, Sarı-Lacivertli formayı giydiği ilk sezon istenmeyen adam ilan edilmişti oysa. Sağ kanatta ve ileri uçta başladığı maçlarda bir türlü beklenilen performansı gösteremeyen, topla giderken ayakları karışan, attığı paslar Fenerbahçe kalesine tehlike olarak geri dönen Deivid, sabrı taşan taraftar tarafından ıslıklanıyordu.. Sahaya istemeye istemeye çıktığı her halinden belli iken, Zico’nun kendisinde ısrar etmesiyle 2006-2007 sezonun ikinci yarısında biraz da olsa toparlanan Deivid, başı önde terk ettiği maçlarda gol atsa bile yine de doya doya sevinemiyordu. Brezilyalı golcü, ayağını kırmadan bir ay önce Brezilya’da yaşayan teyzesinin evinde Fenerbahçe Dergisi’ne verdiği röportajda takımdaki ilk yılında çektiği sıkıntıların sebebini ne kadar mücadeleci olduğunu şöyle anlatıyor: "Fenerbahçe'deki ilk sene benim için zorlu geçmişti. Portekiz gibi farklı futbol anlayışı olan bir ülkeden gelmiştim, ailemle birlikte gelmiştim. Çocuklarım küçüktü, sosyal ortamımız evimiz değişmişti. Başlarda bunlar insana zorluk yaratıyor ve ilk sene ben pek iyi değildim. Kendi tarzımı tam sergileyemedim.”
Kullanıcı profilini gör http://aslturk.forummum.com

Kırılan ayağına yüreğini takan adam

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Similar topics

-
» gta san andreas sigara içme,telefonla konuşma,korna ile adam çağırma
» CİWAN HACO - KÜRT ŞARKICI - SOYSUZ AŞAĞILIK BİR HERİF OLDUĞU BİLİNEN BU ADAM PKK TERÖR ÖRGÜTÜNÜN DESTEKÇİLERİNDEN...
» Hiç düşündünüzmü türkiyenin en iyi counter oyuncusu ve half life oyuncuları kim ?
» Gta Samp RolePlay Gaming
» Yusuf Hayaloğlu Full Albümleri İndir